Tarieven

Informeer bij de docenten naar de verschillende mogelijkheden en tarieven.

Kennismakingsles / proefles: gratis.

Neem contact op met de docent van jouw keuze voor een kennismakingsles / proefles: Dat is gratis en geheel vrijblijvend.

Inschrijfformulier

Heb je besloten om muziekles te gaan volgen en heb je je aangemeld bij een docent, dan ontvang je van hem / haar een inschrijfformulier.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden maken onderdeel uit van het inschrijfformulier van iedere docent.

Stichting Leergeld

St Leergeld


Veel kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Stichting Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Via ruim 70 lokale Leergeld stichtingen biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Leergeld biedt hen hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en eigenwaarde krijgen.

De stichting Leergeld is er om schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar, van wie de ouders/verzorgers een inkomen hebben van minder dan 120 procent van het bijstandsniveau te helpen om aan bepaalde culturele activiteiten, zoals muziekles, te kunnen deelnemen.

Voorst, Apeldoorn èn Deventer

Dit geldt onder andere voor inwoners uit gemeente Voorst, Apeldoorn en Deventer

Kijk voor nadere informatie op de volgende site:

Stichting Leergeld